Lad bolden rulle

Vi tror klippefast på, at vi sammen kan gøre en endnu større forskel. Ved at kombinere forskelige kompetencer opstår positiv synergi og dermed indlysende et bedre resultat. Sammen er vi bare stærkere. Derfor er vores mål hele tiden at skabe forbindelser, udvikle netværk og få det gode til at sprede sig til endnu flere.
Vi brænder for at medvirke til at forbedre livskvaliteten for familier i Afrika gennem handel med bolde. Det gør vi ved at:

·         Skabe jobs til voksne , så de kan forsørge deres familier

·         Donere bolde til skoler og ungdomsprojekter

·         Skabe opmærksomhed om sundhed og forebyggelse af malaria, HIV og Aids

 

Spil bold med os

Vi ønsker at spille sammen med  mennesker og virksomheder, som deler vores værdier og tror på, at udvikling gennem kreative fælleskaber skaber en gladere hverdag. For alle.

Du og eller din virksomhed kan komme i spil på mange måder – fælles for alle tiltag er, at vi for hver eneste produceret bold er med til at skabe positiv udvikling.

 

Køb en bold – Gi’ en bold:

Gå direkte i shoppen

 

Køb 100 bolde – Gi’ 100 bolde

Hvis du eller din virksomhed køber 100 bolde, kan du få dit eget logo på.

 

Unikke bolde

Har du et særligt ønske om at lave din helt egen bold, er du velkommen til at ringe til os på 20 670 770 eller send en email til lise@ballsforkids.dk.

 

Donér dine købte bolde til danske børn og unge

Foldbold spilles i hele verden – og også i Danmark er der mange børn, som lever under svære kår og med store udfordringer, og som ikke har mulighed for at få deres egen bold. Dem vil vi gerne være med til at hjælpe, ligesom vi ønsker at støtte initiativer, som bruger bolden til at skabe både læring og social inklusion.
Hvis du ønsker det, kan du donere dine købte bolde til et dansk ungdomsprojekt – Dine donations bolde vil altid gå til et ungdomsprojekt i Afrika.

 

Balls For Kids samarbejder med:

AkademieBalls for kids støtter fodbold akademiet Fultont Fodbold Fulton:

I august 2013 oprettede Gentofte Kommune en fodboldklasse i samarbejde med Akademiet Fodbold Fulton.
Klassens 18 elever er alle drenge, der gennem deres begejstring for fodbold også får succes på skolebænken.
Selvtillid, samarbejde og disciplin er blandt de elementer, der giver succes både på fodboldbanen og i klasseværelset, og det er baggrunden for at lave denne kobling.
Målet er at inspirere og motivere eleverne til at opdage og udnytte deres potentiale og efterfølgende søge videre på en ungdomsuddannelse.
Akademiet er grundlagt af Brian Laudrup, Lars Høgh og Christina Wex.

 

FultonBord

På billedet ses fra venstre mod højre projektleder Christina Wex,
Brian Laudrup, borgmester i Gentofte Hans Toft, Lars Høgh og
Frank Andersen, direktør for børn, unge og fritid.