Når du køber en bold, donerer du altid en bold til et ungdomsprojekt i Afrika.

Balls For Kids støtter gennem handel med bolde følgende projekter i Afrika:

 

Plan Logo
For os er det en stor ære at samarbejde med en organisation som Plan Danmark, der gør en væsentlig forskel for udsatte børn i bl.a. Afrika.

”Vi er utrolig glade for samarbejdet med Balls For Kids og taknemmelige for at modtage de fine fodbolde. De vil gøre en stor forskel i børnene hverdag. En bold giver leg og glæde til rigtig mange børn på én gang og lige nu, har de kun få og hjemmelavede bolde af papir og plastic”, fortæller Marianne Søndergaard fra Plan Danmark, som har besøgt flere af de skoler i Zambia, som vil modtage fodboldene”.

Plan er en af verdens største organisationer med fokus på børn. Siden 1937 har vi med støtte fra blandt andet vores mange Planfaddere forbedret udsatte børns vilkår. Plan arbejder med langsigtet udvikling og nødhjælp i 50 af verdens fattigste lande, heriblandt Zambia. hvor vi sidste år hjalp over 24.000 fadderbørn og deres lokalsamfund. Læs mere på planfadder.dk og plandanmark.dk .

Du støtter Plans arbejde ved at købe en Cow bold.


MainstreamLogoKenyanske Kadiri Galgalo har på eget initiativ startet en fodboldklub i et af Nairobis fattige slumkvarterer i Nairobi. Fodbold er hans passion og han var et stort fodboldtalent før en skade desværre ødelagde hans drøm om en fremtid som professionel. Fodboldklubben gør en kæmpe forskel for udsatte børn og unge i området. Coach Kadiri har med få midler skabt et fristed, hvor alle uanset baggrund kan mødes om fodbold. Et værdifuldt fællesskab, der skaber livsglæde og kan holde de unge fra kriminalitet. Mange af børnene bor på gaden og får gennem klubben et værdifuldt fællesskab og mulighed for støtte og rådgivning. Mainstream Sports Academy er del af en større sammenslutning af frivillige ungdomsorganisationer i Nairobi kaldet YEEP (Youth Economic Empowerment Programme). YEEP modtager støtte (til deres aktiviteter) fra blandt andet Plan Danmark. Læs mere om Mainstream Sports Academy.

Du støtter Mainstreams arbejde ved køb af en Zebra bold.


AliveLogoAlive & Kicking’s stærke netværk sørger for at gøre en forskel for børn og unge i Kenya, Zambia og Ghana. De tager rundt til skoler og ungdomsklubber, hvor de donerer bolde, uddanner fodboldtrænere og sørger for at inkludere handikappede i fodbold fælleskabet. Over 100.000 læder fodbolde er blevet doneret siden Alive & Kicking startede i 2004.

Roadshows i Zambia og Kenya har øget bevidstheden om HIV & Aids blandt børn og  unge, og giver dem samtidig en chance for at deltage i organiseret sport med rigtige læder bolde.

“Dear friends,
My name is Francis Mutalange and I live in Kaunda Square stage 2. I am 13 years old and I live with my father and mother. We are 9 in our family and I am the second last.
I play sport because I learn alot of things from sport. I learn things like respect and about HIV and AIDS and how to live with people peacefully”…

Boldene bliver lavet på Alive & Kickings systuer, hvor de beskæftiger ca. 120 medarbejdere, der til dels også har haft det svært med at klare tilværelsen pga. handikap eller social udsathed. Læs mere om Alive & Kicking’s arbejde her.

Du støtter Alive & Kickings projekter i Afrika ved køb af en Classic bold.


Læs også nogle af de rørende breve fra børnene der allerede har modtaget en fodbold:

Balls for kids donerer bolde til børn i Afrika