Køb en bold – Donér en Bold

Når du køber en bold er du ikke kun blevet ejer af en unik bold, du er samtidig med til at skabe positiv forandring for familier i Afrika.

For hver solgt bold i Danmark doneres samtidig en bold til et ungdomsprojekt i Afrika.

Balls For Kids donerer bolde til bl.a. Mainstream Fodboldklub, som gør en kæmpe forskel for udsatte børn og unge.

 

MainstreamLogo

Kadiri er en ung passioneret ildsjæl, som på eget initiativ og for få midler har startet Mainstream Fodboldklub i et af Nairobis fattige Slumkvarterer. Han har skabt et værdifuldt fællesskab, der styrker livsglæde og kan holde de unge fra kriminalitet, og samtidig er et fristed, hvor alle uanset baggrund kan mødes om fodbold. Mange af børnene bor på gaden og får gennem dette fællesskab mulighed for støtte og rådgivning.

 

 

 

Der var rørende at se glæden hos de fodboldglade børn – Med stor TAK til alle i Danmark som har købt en Balls For Kids Bold.

Allerede efter 6 måneder havde Balls For Kids mulighed for at sende 35 donationsbolde til Mainstream i Nairobi.

Ballfriends

Vi er i tæt kontakt med Kadiri, som med glæde sender billeder, for at sige tak og vise deres glæde når du modtager nye bolde. De beretter gerne  om dagens træninger og fortæller med entusiame om deres kampe på banen.

Vi glæder os til at sende nye bolde til Nairobi og være med til at gøre hverdagen lidt sjovere for en masse børn 🙂 – Tak for nu!, Kærlig hilsen

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *