Alle børn har ret til at lege

“Ved siden af mad, kærlighed og et godt helbred, er leg essentiel”, siger Lego-chefen.

Lego-fonden donerer knap 60 mio. kr. til Unicef over de næste tre år. Pengene skal gå til projekter, hvor børn i verden kan lære gennem leg.

Lego har indgået et samarbejde med Unicefs virksomhedsprogram, der skal sikre, at virksomheder i hele verden sætter børns rettigheder på dagsordenen på flere parametre. Legos direktør Jørgen Vig Knudstorp lover blandt andet at beskytte børn mod børnearbejde,.

spil&leg

 

 

Balls For Kids er glade for den slags tiltag og skynder os at følge sporet – Vi brænder for at være med til at skabe postiv social forandring gennem spil & leg, ved at sælge bolde i Danmark. For hver solgt bold i Danmark, doneres samtidig en bold til et ungdomsprojekt, hvor børn og unge kan mødes i værdifulde fælleskaber og deltage i organiseret sport og spille med en rigtig læderbold. Bolden styrker fælleskabet og benyttes til livsvigtig sundhedoplysning og om læring og forbyggelse af Hiv og Aids.

Alle Balls For Kids donationsbolde bærer en “play safe, Prevent HIV/AIDS statement.

 

Tak fordi, du læser med – ved at bruge “bolden” kan vi være med til at fortælle nogle positive historier for børn og unge. Bedste hilsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *